Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda pani, aby
świetnie
spalić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
przygotować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki odchudzające czechy

tabletki odchudzające sibutramina

Posted under dieta